Home

ANDA hadapi Masalah ini

" Jerawat "

" Breakout "

"Jeragat "

" Kulit kusam dan Gelap "

Testimoni Pengguna Secret Mawar Juliet

Testimoni -kesan jeragat dan pori pori mengecil
Testimoni - kulit cerah sekata di muka dan tangan
Testimoni - kulit muka cerah sekata

Testimoni dari Pelanggan kami

” Memang dari zaman sekolah lagi, saya memang dah ada masalah breakout teruk, macam-macam saya dah usaha buat, guna krim jerawat, pakai bedak sejuk dan dah cuba macam-macam produk tapi memaang tak pulih breakout. Alhamdulillah kakak suruh cuba Secret Mawar Juliet ni memang saya tak sangka jerawat-jerawat saya dah mula kurang, permukaan kulit muka pun rasa bersih & glowing” Ana – 24 Tahun | Student UiTM

"Bagi seorang suri rumah sepenuh masa ni memang susah nak jaga kulit muka… Muka ni mudah sangat naik jeragat dan jerawat, Mana taknya… masa memasak muka terkena minyak, masa mengemas muka terdedah habuk kotoran, tapi sekarang tak risau sangat dah sejak saya gunakan Secret Mawar Juliet"
Ejah – 31 Tahun | Suri Rumah

"Setiap bulan muka saya mesti naik jerawat, kulit muka berbelang sebab main hoki.. Tapi sejak mengambil secret Mawar Juliet 2 kali sehari.. jerawat dah makin kurang dan muka makin cerah bukan muka saja tapi tangan pun semakin putih.." Fanaz – 16 Tahun | Student

Jerawat
Break out yang teruk
kulit Jeragat
Parut Jerawat

Mengapa boleh ada masalah Jerawat dan Jeragat?

Ia berpunca dari penjagaan dan pemakanan tidak betul.

Masalah hormon dalam badan yang tidak menentu.

Lapisan kulit muka rosak dan penggunaan pencuci muka yang salah menyebabkan baki sisa minyak dan kotoran lekat dipermukaan muka

Kulit muka kering dan terdedah dengan sinaran UV

Pori-Pori kulit muka terbuka akibat penggunaan bahan kecantikan yang tidak sesuai dengan kulit muka

Rahsia kandungan Secret Mawar Juliet yang dapat mengatasi MASALAH KULIT , JERAWAT , JERAGAT , KULIT ROSAK dan KULIT KUSAM?

Buah Strawberi
Buah Goji
Vitamin C
Skim Milk

Buah strawberi yang juga anti oksida semulajadi membantu menghilangkan sel sel mati dari kulit dan mengecutkan sel pori. Ia juga memberikan perlindungan terhadap radikal bebas.Bertindak sebagai merawat sel kulit bermasalah.

Cerepron-F boleh menghalang tyrosinass(enzim) pengeluaran yg dikehendaki oleh melanocyte(sel matang) dalam membentuk melanin.  Cerepron-F adalah makanan tambahan yg paling berkesan bagi mencapai kulit yg lebih cerah. Menghilangkan jeragat & meratakan tona kulit!

Vitamin C adalah sejenis protein yang memberikan struktur kepada tulang, rawan, otot dan saluran darah. Ia sangat penting untuk pelbagai fungsi fisiologi seperti pembentukan kolagen.

Buah Goji yang  mengandungi rangkaian anti-oksidan carotenoids yang sempurna menjadikan ia di kalangan makanan yang tertinggi kandungan carotenoids yang pernah diketahui.

Ia mengandungi lebih banyak beta-karotin daripada lobak merah dan zeaxanthin yang menyihatkan mata. Goji berry mengandungi 500 kali ganda vitamin C daripada oren menjadikan ia nombor 3 makanan terkaya sumber vitamin C di bumi ini

L-cysteine mempunyai ciri-ciri anti penuaan dimana ia bertindak sebagai antioksida. Ia juga memberi peranan penting dalam detoksifikasi dan perlindungan beberapa tisu baadn dan organ serta mencerahkan kulit.

Susu skim yang juga dipanggil sebagai susu bebas lemak atau rendah lemak dan kalori. Susu skim sangat baik dikonsumsi oleh mereka yang memiliki berat badan yang berlebihan atau mereka yang sedang menjaga berat badan.

Kebaikan dan Manfaat Secret Mawar Juliet

Penggunaan yang konsisten dapat memutihkan seluruh tubuh badan dengan sekata. Bukan saja kulit wajah anda, tangan dan seluruh kulit badan akan nampak cerah sekata.

Dapat membantu menghilangkan sel sel mati dari kulit dan dimasa yang sama mencerahkan kulit supaya tona kulit menjadi sekata

Ia membantu merawat sel kulit yang bermasalah sepert Jerawat dan juga membantu mengecutkan Jerawat serta menghalang ia dari merebak.

Dapat membantu mengecutkan pori pori  dan membantu menganjalkan kulit muka supaya nampak licin & glowing.

Ia  membaiki tisu kulit yang rosak dari dalaman dimana menberikan kesan penyembuhan masalah kulit dan pencerahan secara natural dengan penggunaan yang kerap

Whitening Secret Mawar Juliet

Cara Penggunaan Produk Secret Mawar Juliet

Rasa buah strawberi yang sedap dalam bentuk serbuk dipek sachet kecil. 1 sachet 1 hari , serbuk dikemam dan ia akan mencair di dalam mulut. Penggunaan 2 sachet pun boleh sekiranya masalah kulit muka anda agak serius.

Bagi mendapatkan kesan perubahan yang baik kepada kulit anda ,anda digalakkan minum air kosong yang banyak.

Pengambilan ketika perut kosong sebelum makan pagi atau malam sebelum tidur.

Untuk kesan yang berkesan ,  kena kurangkan pengambilan minuman berkafein.

Amalkan gaya hidup yang sihat dan pemakanan yang berkhasiat.

Elakkan makanan yang tinggi lemak, berminyak dan minuman bergas

Informasi Secret Mawar Juliet

  1. Product Secret Mawar Juliet adalah produk buatan Malaysia
  2. Ia adalah Produk tempatan dengan kelulusan KKM
  3. Produk ini dapat membantu mereka yang bermasalah kulit muka (Masalah Jerawat, Parut Jerawat , Jeragat dan Kulit kusam)
  4. Tiada side effect kerana kandungan tidak mengandungi barangan terlarang.
  5. Wanita hamil boleh menggunakan product ini kerana khasiatnya turut dapat membantu.
  6. Penggunaan digalakkan pada awal pagi atau sebelum tidur / ketika perut kosong supaya senang penyerapan khasiat product dalam badan.

 Harga Pasaran : RM 60 

 KINI dengan harga PROMOSI RM50

 SETIAP Pembelian ada “SPECIAL FREE GIFT”

 Klik button ” ORDER SEKARANG” di bawah untuk tempahan.

Disclaimer: Kesan berbeza setiap individu mengikut jenis kulit tetapi dengan penggunaan yang konsisten akan menampakkan kesan pencerahan sempurna dan menyelesaikan kulit yang bermasalah anda.

© 2021 Mawar Juliet Beauty . Hakcipta Terpelihara.