Tak payah pikir banyak sangat…

      No Comments on Tak payah pikir banyak sangat…

Pernah dengar TAK??? Kononnya orang dulu-dulu kan selalu kata kalau banyak berangan nanti keluar jerawat kat muka..tu benar ke tahyul tu..pikir pikir kan ler ye!! ..cari kat “guhgurl” nak pastikan..tak de pulak dalam carian..

Ni bukan apa..zaman skg muda2 pun dah ada jerawat.. korang berangan ape ye?? Banyak pikirkan masalah ke??…sampai comot muka macam tu sekali.. banyak jerawat..alahai!!

Tak risau ke , tak jaga muka dengan baik..kesan parut jerawat tu akan kekal forever and ever tu….pas tu bila nak melawa kena tepek foundation tebal2 sebab nak cover parut.. kan kena keluarkan modal lagi..

Apa kata cuba Secret Mawar Juliet nie.., bukan setakat kesan parut jek akan pulih.. jerawat nak timbul pun pikir 100x lah.. apa kata merawat sambil mencegah.. Jangan sampai dah “parah ke barah” baru nak cegah..tu kira menyesal pun tak guna dah..

Nak cita sikit, kita budget budget nak hilangkan jerawat jek kan !..tapi bila dah start guna hari hari..muka pun akan nampak cerah.. iye betul.. cerah dari dalaman.. dah tak perlu nak filter muka lagi bila nak berselfie.. kan bagus..

Tak nak cuba ke? ..tak susah pun nak cuba..1 hari 1 sachet aje pun..tak perlu nak beli krim jerawat ke apa ..

tak tau la kalau sayangkan jerawat lebih daripada kulit muka kan.. tepuk dada tanya la selera..

Tak nak ke merasa muka bebas jerawat lepas tu parut pun mengecut dan kulit semakin cerah.. apa kata cuba sekotak dulu..biar kesannya yang berbicara..

Ok lah..renung renung kan la ye..

 

Shhh.. sampai sini aje coretan kali ni..

Leave a Reply